Wat zoek je?

Over ons

Wij helpen bedrijven en organisaties met het vertellen van hun merkverhaal, waardoor ze beter kunnen bewegen in de markt en de samenleving, en zo hun ambities waar kunnen maken.
 
Zodat we samen kunnen groeien. Want jullie – onze opdrachtgevers – voeden onze nieuwsgierigheid en zijn de energie voor onze eigen ambities. Jullie vraagstukken en opdrachten stillen onze honger naar het vinden en creëren van oplossingen. Zodat wij iedere dag gedreven en met plezier aan de slag kunnen gaan. Hoe we dat doen? Samenwerking. Vakmensen met eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Onder regie van één aanspreekpunt voor alle expertises, zonder managementlagen. We houden het graag kort en krachtig.

Klantgericht en betrokken

We denken en handelen in het belang van onze opdrachtgevers, maar zeker ook van hún klanten, leden en gebruikers. We zijn betrokken bij onze opdrachtgevers, bij de projecten, maar ook onderling. We willen weten hoe het met je gaat en voor welke uitdagingen je staat. 

Nieuwsgierig en vooruitkijkend

We willen altijd meer weten; we vragen door naar wat er niet gebriefd of verteld is. We willen weten wat er bij de klant en in de wereld om ons heen speelt. Daarbij kijken we vooruit, voorbij vandaag. We adviseren voor morgen en daarna.  

No-nonsens en
creatief

We hebben een nuchtere instelling die zorgt voor een duidelijk verhaal en relevante oplossingen. We bedenken creatieve oplossingen in zowel het proces als het eindproduct.  

Ons team

Chris Pool

Grafisch vormgever

Eric Gielstra

Art director

Jasper Velthuis

Online marketeer

Peter Kramer

Projectmanager

Abdullah Bendahman

Developer

Bernlef van der Veen

Grafisch vormgever

Pieter Dijkstra

Art director

Berend Gjaltema

Grafisch vormgever

Hylbrand-Jan Hibma

Art director

Hyke Voorn

Social media expert

Remco Voorn

Strateeg

Feite Postma

Projectmanager

José van der Geest

Projectmanager

Reinder Bos

Developer

Dion Pool

Developer

Gerda Voorn

Account director

Gerard Schlingmann

Strateeg

Onze visie

Vooruitstrevende merken zoeken nu en in de toekomst steeds meer naar intrinsiek en extrinsiek onderscheid om meetbaar beter te kunnen presteren.

Onze missie

Wij helpen het merk van een opdrachtgever te bouwen (strategie), het onderscheid te visualiseren (ontwerp) en via alle mogelijke middelen (cross mediaal) meetbaar bekendheid en voorkeur te geven aan dit merk. Wij doen dat snel en professioneel en het liefst vandaag nog. We willen vooruit!

Contact

Heb je een vraag? Ben je benieuwd naar onze visie op jouw vraagstuk? Of wil je onze koffie eens komen proeven in Leeuwarden? Laat het ons gerust weten. Je bent van harte welkom!