Wat zoek je?

Wat we doen

We brengen merken in beweging, onder de noemer ‘strategie & creatie’. Dat is om het overzichtelijk te houden en om aan te geven waar onze kracht ligt. Maar het is zoveel meer. Het vergt inzicht, een uniek idee, een goed verhaal en dat alles op de juiste plek, op het juiste moment. Hoe we dat doen? 

Strategie

Waar sta je als bedrijf of merk voor? Welk probleem los je op? Voor wie? En hoe kom je met die mensen in contact? Wij helpen je dit te onderzoeken en te bepalen. We gaan zoeken naar de kracht van jouw merk en maken een plan hoe we dit gaan vertellen aan de mensen die het moeten weten.

Concept

Als we weten wat jou uniek maakt – ten opzichte van je concurrenten – gaan we dit leidend maken door middel van een creatief concept, een groot idee. Dit fungeert dan als kapstok voor al je communicatie. Dit is wat jou gaat onderscheiden van de rest.

Ontwerp

Je boodschap moet vorm gegeven worden in een grote variëteit aan communicatiemiddelen. Wat de ontvanger leest moet kloppen met wat hij ziet. Het plaatje moet het juiste gevoel geven. We ontwerpen vanuit het concept, vanuit een idee, niet zomaar voor de mooi. Tenzij je dat graag wil, want ook dat kunnen we natuurlijk.

Development

 Je primaire zichtbaarheid en activatie is digitaal, online. De website is de thuishaven van ieder merk. Maar denk ook aan een landingspagina, app of intranet. Allemaal digitale producten die 24/7 toegankelijk moeten zijn en vlekkeloos moeten werken. Wij dragen zorg voor de ontwikkeling en hosting van jouw online aanwezigheid. 

Content

Mensen zijn online op zoek naar zaken als producten, informatie en entertainment. Oftewel: content. Wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw oplossingen? Relevante verhalen en oplossingen trekken bezoekers naar jouw website of maken het de moeite waard om je te volgen via social media. Wij kunnen je helpen bij het bepalen, creëren, plaatsen en verspreiden van jouw content.

Activatie

Naast content, dat zorgt voor natuurlijke vindbaarheid en zichtbaarheid, kunnen we er ook voor zorgen dat je boodschap een groter bereik, meer interactie of meer conversie krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door zoekmachine-optimalisatie, e-mailmarketing en advertising op social kanalen zoals Facebook, Instagram en YouTube. 

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je een vraag? Wil je vrijblijvend eens kennismaken? Of onze visie op jouw vraagstuk? Laat het ons gerust weten.