Met trots kunnen wij zeggen dat CMCG officieel SharpSpring Silver Certified Partner is! Sharpspring is dé leadgeneratietool voor het identificeren van bezoekers en helpt bij relevante opvolging op het juiste moment. Onze Silver-certificering bewijst onze kennis van de tool SharpSpring en toont aan dat we ervaring hebben met het implementeren van SharpSpring in een bedrijfsorganisatie en het optimaliseren van het salesproces.

Wat is SharpSpring?
SharpSpring is een marketingautomatisering- en CRM-tool boordevol krachtige en uitgebreide functies voor verkoop- en marketingteams. Door samen te werken met SharpSpring kunnen we e-mailcampagnes aanpassen, bestemmingspagina’s bouwen, verkoop automatiseren en nog veel meer. Door een marketingautomatiseringssysteem te implementeren, is het onder andere mogelijk om:

  • Geïndividualiseerde klantbetrokkenheid te realiseren
  • Marketingcampagnes te automatiseren voor betrouwbare en efficiënte communicatie
  • De CRM-functie biedt snel toegang tot de verzamelde leads en maakt het mogelijk om de verkooppijplijn en functies continu te optimaliseren.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Sharpspring? Neem eens contact met ons op! We vertellen je er graag meer over.