Met een nieuwe naam Bomondo•CMCG gaan we als bureau weer een stap verder vooruit. Onze missie is onveranderd. Wij helpen onze ambitieuze klanten merken te bouwen die meetbaar beter presteren. Het samengaan van Bomondo en Crossmedia Communicatiegroep (CMCG) heeft geresulteerd in een verbreding van onze dienstverlening waarbij we nu een volledige 360 graden marketing aanpak kunnen bieden.

CMCG is van oudsher sterk in online marketing en de beschikbare expertise op dit gebied is zeer waardevol voor ons als bureau. In de basis zijn de merken en ambities van onze klanten altijd het vertrekpunt in elke samenwerking. Echter doelgroepen bewegen zich in een dynamische wereld die zich zowel online als offline afspeelt. Vanuit een goede merkpositionering, is het zaak de juiste keuzes te maken in de marketingstrategie. Daarin kunnen we nu met een breed team specialisten de juiste adviezen geven en dienstverlening aanbieden.

Onze ambitie is er vooral op gericht onze circa 100 opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te bedienen. We willen een one-stop-shop kunnen bieden. En vandaar meer te functioneren als een sparringpartner die meedenkt en initiatief neemt. Daarbij is onze cultuur onveranderd nuchter en realistisch maar wel zeer gedreven. Wij willen snel en professioneel kunnen schakelen. Wij willen vooruit.

Neem eens een kijkje op onze website voor het gehele overzicht wat we voor je kunnen betekenen. En uiteraard ben je van harte welkom om eens verder te sparren over je plannen en ambities. De koffie staat klaar!

Remco Voorn