De Vraag

Cruydt-Hoeck — kweker en leverancier van inheemse wildeplantenzaden en bloemenweidemengsels — was op zoek naar een partner die ze kon helpen bij hun online ambities. Te beginnen met een nieuwe website. Fris, in de nieuwe huisstijl, overzichtelijk, snel; alles wat nodig is om hun verhaal goed te vertellen, bezoekers te  informeren en uiteindelijk ook om meer online te gaan verkopen.

De oplossing

In nauw overleg met Cruydt-Hoeck hebben we op basis van hun ontwikkelde eisen-/wensenlijst en FO (functioneel ontwerp) stap voor stap de pagina’s ontworpen. Qua vormgeving: conform huisstijl, overzichtelijk,  aantrekkelijk en weer helemaal van deze tijd. Inhoudelijk kijken we naar vragen als: Hoe kunnen we de bezoeker helpen met het snel vinden wat ie zoekt? Hoe doseren en ordenen we de informatie op ieder pagina.

Het resultaat

Een boost in de online aanwezigheid. Een snelle, overzichtelijke website, in de nieuwe huisstijl, met een moderne, professionele uitstraling, resulterend in een stijgende verkoop. Daarnaast werd deze stap intern meteen gebruikt om de orderafhandeling en logistiek te digitaliseren en te stroomlijnen. Voor Cruydt-Hoeck een enorme efficiëntieslag dus.

In nauwe samenwerking met Frans Reitsma (projectmanagement) en Mountain IT (development)

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je een vraag? Wil je onze visie op jouw vraagstuk?
Of wil je vrijblijvend eens kennismaken? Laat het ons gerust weten.